Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Cathrine , 29. jan, 2013
Hei igjen : )
Jeg vil dele en sang med deg, den minner meg ganske mye om Ola og Amalie. Så vær gang jeg hører den forsvinner jeg inn i en drøm om Finnskogen. Håper du også liker den : )
Klem fra meg<3
|| http://www.youtube.com/watch?v=x6DwhlEGOMo ||
E-post:
Skrevet av Jorunn, 10. jan, 2013
Hei Cathrine :-)
Så hyggelig at du la igjen noen ord i gjesteboka ;-)
Godt nyttår til deg også og takk for at du fortsatt henger med i bøkene. Og takk for ros. Det varmer veldig.
Ha en fortsatt god lesevinter.
Klem fra Jorunn
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Cathrine E. Næve, 9. jan, 2013
Hei
Godt nyttår :)
Hvordan går det med deg? Jeg skal begynne på bok nr. 45 nå :) Det går litt tregt pga skolen :/ Du skriver like bra som alltid :)
Når jeg lesere kjenner akkurat de følelsene som Amalie får, det vil jeg si er bra skrevet :)
Klem fra meg<3
E-post:
Skrevet av Jorunn, 1. jan, 2013
Tusen takk for at du tok en tur innom, rufsetufsa. Ja, men det er jo en del bøker igjen :-) Og alt må jo ta en slutt, men jeg kommer med noe nytt og lover at jeg gjør alt for at den serien også skal bli spennende og givende. Ønsker deg et godt nyttår med masse leseglede :-)
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Rufsetufsa, 25. des, 2012
Riktig god jul til deg også, Jorunn. Ligger litt etter i Fossefall-lesingen, men jeg har da i alle fall noe å glede meg til. Bare synd at Fossefallserien snart er over:(
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av nurkowy arek, 25. des, 2012
Hei!

Jeg tilbrakte en veldig fin tid på denne siden!

Yours!
E-post:
Skrevet av Jorunn, 23. nov, 2012
Hei Olivia :-)

Så hyggelig at du la igjen noen ord her :-) Og så utrolig koselig at du leser og elsker bøkene mine. Det varmer et forfatterhjerte, skal jeg si deg. Tusen, tusen takk :-) Det er jo ennå noen bøker igjen før Fossefall får sin ende, men jeg kommer med noe nytt, som jeg håper også vil fenge like godt som Fossefall :-)
Ha en riktig fin helg :-)
Klem fra Jorunn
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Olivia, 23. nov, 2012
Er ferdig med bok 47 nå! Elsker bøkene dine, Jorunn! Jeg vil selv begynne å skrive sånne bøker når jeg blir litt eldre! Det som fikk meg til å begynne å lese bøkene dine var en venninne av meg. Hun tok med seg bok nr 1 på skolen en dag, og vi lo litt av at hun leste sånne bøker. Men så sa hun at de var bra og at vi burde lese den! Så vi fikk lånt den etter tur, og vi begynte å lese! Vi lånte de fleste bøkene på biblioteket, men da jeg kom til bok 43, begynte jeg å kjøpe de istedet.
Vil ikke at fossefall skal ta slutt :((
Skrevet av Jorunn, 23. nov, 2012
Beklager sent svar Eli-Bjørg, men har ikke lagt merke til at du har lagt igjen spor i gjesteboka.
Ja, Finnskogen er vakker. Noen venner av oss tok en tur dit for å overraske meg da jeg signerte bøker der, og leide stabburet på "Tanken" Det endte med campingplass der og de storkoste seg. Nå har de nettopp flyttet inn i nytt hus på Svullrya og bosatt seg der! Det er magien. Får du først stemningen i blodet, kommer du ikke unna. Føler det slik selv :-)
God leseøkt, Eli-Bjørg og kos deg i helgen.
Klem fra Jorunn
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Eli-Bjørg, 5. nov, 2012
Heisann <3 Ble så betatt av serien at jeg måtte egenhendig ta turen til Finnskogen for å "føle" litt nærmer. Ble vel en 60-65 mil. Det var verd hver en meter. Blir faktisk kjent med Finnskogen på en annen måte. Mye historie å lære der. Har ikke lest siste boken enda. Den ligger på "lunk". Skal ha meg en leseøkt når når tiden er inne. Ikke noe "ræserlesing" Kose meg , tenkeog føle. Klem fra lille meg <3
E-post:
Skrevet av Jorunn, 2. okt, 2012
Hei Gunn :-)

Det er ennå mange bøker igjen før Fossefall er over. Og jeg kan love deg mange overraskelser. Og, ja! Det kommer en ny serie fra meg :-) Og håper den blir like spennende og givende som Fossefall :-)
Klem fra Jorunn
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av gunn hornberg, 2. okt, 2012
hei.elsker serien din.håper du kommer med flere spennende serier når fossefall er ferdig.hadde jo vært arti og hørt videre om hvordan alle unga til amalie og ola får det og hvordan det går.(ny serie).blir nok et stort savn i hverdagen.klem gunn
E-post:
Skrevet av Jorunn, 20. sep, 2012
Fossefall ender ved 55 bøker.

Hilsen Jorunn
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Eva Hansen, 20. sep, 2012
Hei. Jeg abonnerer på serien, nå synes jeg den begynner å bli litt i det lengste laget. Har du noen formening om hvor lang den skal bli?
E-post:
Skrevet av Jorunn, 8. sep, 2012
Hei Anette,
Så koselig at du la igjen noen ord i gjesteboken. Det setter jeg pris på. Håper du får noen timer leseglede - er ikke lenge før nr. 46 dukker opp også, antar jeg :-)
Ha en super lørdag.
Klem fra mamma
E-post:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

01.12 | 16:35

Hei Jorunn! Serien din har jeg lest ut og gitt bort. Savner dem sånn...du er god til å skrive litt mystisk.

...
07.10 | 15:24

Hei, Kjersti
Så hyggelig at du skrev noen ord. Jeg jobber med saken, vet du. Og tusen takk for at du fortsatt leser bøkene mine. Klem tilbake

...
07.10 | 14:14

Hei på deg vakre dame.
Jeg venter med lengsel og smerte på neste komplott. Men det vet du jo. Takk for supre bøker. Klem ❤️💜😘

...
02.04 | 14:55

Tusen takk for det, Irene God helg

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE