Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Anette, 5. jun, 2009
Hei mamma!
Jeg må si jeg ble imponert når jeg så hvor fin hjemmesiden din var blitt! Likte godt lenken med Finnskogen, utrolig flott bilde. Noe som igjen sier sitt om trollskapen vi leser om i "Fossefall". Jeg er utrolig stolt av deg. Mangler ord og kjenner meg rørt her jeg sitter!
Glad i deg!
Store klemmer ;0)
E-post:
Skrevet av Kathrine , 3. jun, 2009
Hei!

Ville bare si at jeg er ferdig med bok fem! Og jeg er helt forelsket i serien. Du skriver veldig godt. Og jeg elsker skildringene av skogen, trollskapen og ikke minst følelser. Jeg lever meg så inn i historien at alt rundt meg er som en tåkedis!
Gleder meg til fortsettelsen, selvom jeg føler at det er lenge å vente nå...hehe... Merkelig, men npr jeg fikk bok fem i posten satt den som klistret til hendene! Så da er det vel ikke så rart at det virker lenge å vente, selvom dine bøker kommer hver mnd. Heldivis sier jeg bare. Spennende å lese om Amalie og hennes eventyr. Når Mitti reiste i bok fire satt jeg med tårer i øyekroken!

;0)
Skrevet av Cecilie, 24. mai, 2009
Hei Hei!
Ja, gratulerer med egen hjemmeside. Jeg er akkurat ferdig med å lese bok fire, og jeg er så spent på fortsettelsen! For en herlig nervepinnende slutt!
Du skriver aldeles fantastisk. Jeg kommer til å fortsette å abbonere på denne serien til den er slutt, har falt pladask! Klemmer fra "hekta" fan av Fossefall!
Skrevet av Beate, 22. mai, 2009
Hei hei. Har kommet litt sent inn i serien så jeg har bare begynt på bok nr 2... men 3 og 4 står å venter på meg så jeg kommer nok fort ajour! Det er en helt fantastisk start på en serie jeg har stor tro på. koser meg når jeg drømmer meg inn i historien og kommer til å følge den hele veien. Jeg er ingen lesehest og har lest minimalt med bøker, men denne serien har virkelig klart å fenge meg. Gleder meg til neste gang jeg får mulighet til å sette meg ned å nyte fossefall serien. Stor klem fra Beate.
E-post:
Skrevet av Lesereseren, 22. mai, 2009
Hei og takk for linken til Fossefalls hjemmeside. Hadde håpet lenge at romanserien skulle få sin egen hjemmeside for det har den ærlig fortjent. Har nå lest ut bok nummer fire. Gleder meg til å skrive om den og må si at slutten på den var kjempespennende. Måtte denne romanserien aldri ta slutt. Begynte så smått å lese Sagaen om Isfolket for noen år siden, men kom meg aldri helt inn i det, men Fossefall skal jeg lese helt til slutt, uansett hvor mange bøker det vil ende opp. Stå på! Du gjør en bra jobb:)
E-post:
Skrevet av Ann Irene, 22. mai, 2009
Kjempefin side:) Spennende serie. Gleder meg til fortsettelsen. Lykke til:)
Klem, Ann Irene.
E-post:
Skrevet av Anne, 19. mai, 2009
Hei hei! ¨
Gratulerer med egen hjemmeside. Den er flott. Jeg er bare henrykt over serien. Kan nesten ikke vente til femmer'n kommer i poskassa mi. Du skriver godt, spennende og jeg blir revet med!
Hilsen Annemor ;0)
Skrevet av Jorunn, 2. mai, 2009
Hei til alle dere som har skrevet i gjesteboken min.
Tusen takk for hyggelige meldinger, det setter jeg enormt pris på:)Håper dere vil fortsette å lese Fossefall og følge Amalies eventyr på Finnskogen i flere bøker fremover:):)
Klem
Jorunn
E-post:
Skrevet av Aud-Helen, 27. apr, 2009
Gratulerer med egen hjemmeside. Skal bli spennende å følge den videre.
Har blitt veldig glad i bøkene dine og gleder meg til neste bok.
Klem fra Aud-Helen
Skrevet av Marie , 27. apr, 2009
Du skriver fantastisk bra!! Er helt forelsket i serien:) Nå gleder jeg meg utrolig mye til bok 4 kommer. Kan ikke vente med å få høre hva som skjer med Amalie, Mitti, og alle de andre;) Hilsen Marie
E-post:
Skrevet av Tulla, 27. apr, 2009
Gleder meg til bok nr 4..Du skriver så spennende bøker.Kjempe flink er du...klem
E-post:
Skrevet av Jane, 26. apr, 2009
Gratulerer med hjemmeside, Jorunn! Her skal det bli morsomt å følge med fremover :)Unner deg suksessen og ønsker deg masse, masse lykke til fremover :) Dette fortjener du!
Klem fra Jane
E-post:
Skrevet av ann kristin, 26. apr, 2009
hei For en spennende serie av Fossefall, den boken falt i god smak. Med masse intriger og mystikk,gleder meg til bok 4 kommer i posten
E-post:
Skrevet av Anette, 26. apr, 2009
Hei hei.
Er ivrig fan av serien" fossefall".. Liker overtroen og mystikken. Kan nesten ikke vente til bok 4 ligger i postkassen min.
Du skriver kjempgodt og spennende ;0)

Hilsen ivrig leser ;0)
E-post:

Nyeste kommentarer

01.12 | 16:35

Hei Jorunn! Serien din har jeg lest ut og gitt bort. Savner dem sånn...du er god til å skrive litt mystisk.

...
07.10 | 15:24

Hei, Kjersti
Så hyggelig at du skrev noen ord. Jeg jobber med saken, vet du. Og tusen takk for at du fortsatt leser bøkene mine. Klem tilbake

...
07.10 | 14:14

Hei på deg vakre dame.
Jeg venter med lengsel og smerte på neste komplott. Men det vet du jo. Takk for supre bøker. Klem ❤️💜😘

...
02.04 | 14:55

Tusen takk for det, Irene God helg

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE